5 Originele Zwangerschapsaankondigingen

5 Originele Zwangerschapsaankondigingen

5 Originele Zwangerschapsaankondigingen

Het lijkt de dag van gisteren dat wij mijn ouders een ingepakt rompertje gaven om onze zwangerschap bekend te maken. Eenmaal uitgepakt waren ze ontzettend blij een emotioneel. Een zwangerschap aankondigen blijft een speciaal en spannend moment en wat is er leuker dan dit op een creatieve manier te delen? Wij hebben vijf originele ideeën voor een zwangerschapsaankondiging samengesteld, deze lees je hieronder:

  1. Romper met de Boodschap: Een klassieker onder de aankondigingen is een schattige romper met de tekst "Jullie worden opa en oma". Verpak de romper in een leuke geschenkverpakking en geef het aan de aanstaande grootouders. Wacht hun reactie af wanneer ze de boodschap op het rompertje ontdekken. Het moment waarop ze beseffen dat ze binnenkort hun kleinkind zullen verwelkomen, zal onvergetelijk zijn!

  2. Shirt voor de Grote Broer/Zus: Betrek het oudere kind bij de aankondiging door hem of haar een shirt te geven met de opdruk "Ik word grote broer" of "Ik word grote zus". Wanneer ze het shirt dragen en hun familie en vrienden dit opmerken, zal het een leuke manier zijn om het nieuws te verspreiden. Bovendien voelt het oudere kind zich op deze manier betrokken bij de komst van de nieuwe baby en kan het alvast wennen aan zijn of haar nieuwe rol als grote broer of zus.

  3. Knuffel met "Welkom Baby": Een knuffel met daarop "Welkom Baby" kan als een unieke en hartverwarmende manier om je zwangerschap aan te kondigen. Deze schattige manier zal niet alleen een aandenken zijn aan de aankondiging, maar ook een knuffelmaatje zijn voor de kleine wanneer hij of zij geboren is.

  4. Knuffeldoekje met Persoonlijke Touch: Een gepersonaliseerd knuffeldoekje is ook een geweldig manier om je zwangerschap bekend te maken bij opa & oma. Voeg de uitgerekende datum van de baby toe aan het doekje voor een extra speciale touch. Geef dit doekje aan de aanstaande grootouders en ze hebben meteen een knuffeltje voor wanneer ze oppassen. 

  5. Houten Borstel met "Hallo Baby": Een houten borstel is niet alleen handig, maar kan ook een schattig aandenken zijn aan de zwangerschapsaankondiging. Laat "Hallo Baby" of de naam van de baby op de borstel graveren en het zal een blijvende herinnering zijn aan dit bijzondere moment.

    Gefeliciteerd met jullie kleine wonder, de komst van een baby is en blijft bijzonder. Wij wensen jullie een gezonde en gelukkige zwangerschap toe!

Producten