Zakelijk bestellen

Zoek je een persoonlijk cadeau voor een pasgeboren kindje of de trotse ouders? Bij ons vind je een prachtig assortiment aan knuffels met naam, babykleding, en houten namen voor op de muur. Of het nu gaat om de geboorte van een kindje binnen het bedrijf of een dierbare relatie die ouder is geworden. 

Wij kunnen de meeste producten voorzien van logo of bij de andere producten de naam van het bedrijf. Je kunt veel van onze producten ook personaliseren, bijvoorbeeld met de naam van het kindje of een persoonlijke boodschap. Dit maakt elk cadeau nog specialer en persoonlijker. 

Het bestellen is bij ons net zo eenvoudig als het geven van een cadeau. Selecteer je favoriete items, voeg eventueel een persoonlijke touch toe, en wij zorgen ervoor dat jouw zorgvuldig samengestelde geschenk bij de juiste ontvanger terechtkomt. Daarbij voegen we, indien gewenst, een persoonlijke boodschap toe op een kaartje.

Ook is het mogelijk om te kiezen om achteraf te betalen. Heb je een vraag of wil je meer informatie laat het ons weten via info@bkado.nl