Over Ons

Wie zit er nu achter deze site:
It's me! Roxanne, en ik ben 29 jaar oud. Woon in Alphen aan den Rijn met mijn man (ook ondernemer) en ons zoontje van 2,5 jaar. Onze vrienden noemen ons huis ook wel een dierentuin; we hebben honden, een kat, kippen, Nandoes (mini-struisvogels) en een aantal herten. Sommige dieren wel buiten gelukkig :)

Mijn liefde voor creatief bezig zijn komt van mijn opa, die kunstenaar is. Al mijn hele leven ben ik creatief bezig geweest; met tekenlessen, theaterschool, cultuurklas, schilderen en diamond painting. Ik vind het heerlijk om even te kunnen "ontsnappen" door creatief bezig te zijn en even niet binnen de lijntjes te hoeven kleuren.

Terug in de tijd:
Voordat ik met Bkado begon, had ik een succesvolle online kledingshop, maar dat gaf me weinig voldoening. Ik wil graag creëren en creatief bezig zijn. Nadat ik moeder ben geworden, kwam Bkado op mijn pad en eind 2021 heb ik deze webshop overgenomen. We zijn van 3 bestellingen per week naar honderden per maand gegaan, waarvoor mijn dank! Inmiddels is ons huis veranderd in een kantoor en hebben we in 2022 besloten om een nieuwbouwpand te kopen. Dit pand is bijna af en we kunnen niet wachten om hierheen te verhuizen. Hierdoor kunnen we nog efficiënter werken en wordt ons huis weer een thuis. Vanaf eind maart kun je dan ook je bestellingen komen ophalen in Alphen aan den Rijn of gezellig een kopje koffie komen drinken.

Wanneer ik niet aan het werk ben, kun je mij buiten vinden met de hondjes of op de bank met een goed boek. Dat is heerlijk om even mijn hoofd leeg te kunnen maken. Ook ben ik elke woensdag vrij om met mijn zoontje leuke dingen te kunnen doen, wat zorgt voor een fijne balans tussen werk en privé.

Mijn missie met Bkado:
Ik geloof dat elk moment groot of klein een speciaal cadeau verdient. Natuurlijk zijn we gek op het vieren van de komst van nieuwe kleine wondertjes met onze kraamcadeaus, maar we weten ook dat er nog zoveel andere momenten zijn die extra liefde verdienen. Elk cadeau vertelt een verhaal, en wij willen je helpen het jouwe te vertellen.