Retourneren

Retourinformatie

Belangrijk: u kunt alleen niet gepersonaliseerde knuffels retourneren.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

Indien er sprake is van een koop op afstand zal de koper zorgvuldig omgaan met de gekochte goederen en de verpakking.

Uw retour moet binnen 14 dagen bij ons zijn aangemeld. Gedurende deze periode kan de koper de koop annuleren (herroepingsrecht), tenzij de koper voor hem op maat, volgens specificaties van de koper, gemaakte producten heeft gekocht. Indien de koper besluit om de gekochte goederen binnen de bedenktijd aan verkoper te retourneren, dan komen de kosten van het retourneren van de goederen voor rekening van koper, vervolgens heeft u nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bkado.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. We zijn niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde producten. Het is uw verantwoordelijkheid om een veilige verzending te verzekeren