Retourneren

Retourinformatie

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst, gedurende deze 14 dagen kan je als koper de koop annuleren(herroepingsrecht), tenzij het product voor jou is gepersonaliseerd of op maat gemaakt.

Neem altijd contact met ons op via info@bkado.nl als je jouw bestelling wilt retourneren. Je ontvangt via de e-mail verdere instructies van ons.

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht dien je het product met alle toebehoren, in originele staat met verpakking te retourneren aan ons.


Zorg dat je retourzending met track and trace code is verstuurd, mocht je dit niet doen is het op eigen risico als je retourzending kwijtraakt bij de post. Bkado is namelijk niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Na ontvangst van de retourzending zullen wij het bestelbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terugstorten op het door ons bekende rekeningnummer. Bkado is niet verantwoordelijk voor foutieve gegevens.

Let op! Onderstaande artikelen kunnen niet geretourneerd worden:
-Gepersonaliseerde artikelen.
-Afgeprijsde artikelen.

Retourkosten komen voor jou eigen rekening, dit komt omdat wij graag ons steentje willen bijdragen aan een betere wereld, uit onderzoek blijkt dat het retour percentage heel hoog ligt bij bedrijven die gratis retourneren aanbieden.
Dat is zonde van al het verpakkingsmateriaal en de pakketdiensten die maar heen en weer blijven rijden. Daarom vinden wij het belangrijk dat er goed nagedacht wordt over het retourneren. Mocht je echt niet tevreden zijn dat mag je uiteraard retourneren!* M.U.V. Gepersonaliseerde artikelen en afgeprijsde artikelen.