Retourneren

Bestelling retourneren:
Het kan wel eens voorkomen dat je je bestelling wilt retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst.
Neem altijd contact met ons op via info@bkado.nl als je jouw bestelling wilt retourneren. Je ontvangt via de e-mail verdere instructies van ons.

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht dien je het product met alle toebehoren, in originele staat met verpakking te retourneren aan ons.

Zorg dat je retourzending met track and trace code is verstuurd, mocht je dit niet doen is het op eigen risico als je retourzending kwijtraakt bij de post. Bkado is niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Na ontvangst van de retourzending zullen wij het bestelbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terugstorten op het door ons bekende rekeningnummer. Bkado is niet verantwoordelijk voor foutieve gegevens.

Gepersonaliseerde producten:
Producten die speciaal voor jou worden gemaakt kunnen wij niet retour nemen. Dit zijn de producten die worden bedrukt of gegraveerd met naam of een andere tekst. Mocht er een drukfout zijn of productie fout, dan dient er binnen 14 dagen na ontvangst een melding over gemaakt te worden. Binnen dit termijn maken wij het product nogmaals mocht blijken dat wij de fout hebben gemaakt, na deze 14 dagen kunnen wij helaas niks meer voor je doen.

Wij vragen je om het ontvangen pakket te controleren bij ontvangst en neem binnen 24 uur contact met ons op als er iets niet goed is met een product.