Retourneren

Retourinformatie

 Belangrijk: Je kan alleen niet de gepersonaliseerde knuffels retourneren.

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben.

Indien er sprake is van een koop op afstand zal de koper zorgvuldig omgaan met de gekochte goederen en de verpakking.

Jouw retour moet binnen 14 dagen bij ons zijn aangemeld. Gedurende deze periode kan de koper de koop annuleren (herroepingsrecht), tenzij de koper voor hem op maat, volgens specificaties van de koper, gemaakte producten heeft gekocht. Indien de koper besluit om de gekochte goederen binnen de bedenktijd aan verkoper te retourneren, dan komen de kosten van het retourneren van de goederen voor rekening van koper, vervolgens heeft u nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

Neem altijd eerst contact met ons op wanneer je wilt retourneren. Via info@bkado.nl ontvang je verdere instructies van ons.

Wanneer wij jouw retour hebben ontvangen zorgen we ervoor dat het orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding wordt teruggestort mits het product in goede orde retour is ontvangen. Je ontvangt van ons het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten.

De kosten voor retourneren zijn voor je eigen rekening. 
Let op: Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde producten. Zorg er dus goed voor dat je retour veilig en verzekerd verzonden wordt.