Hoe vind je het perfecte kraamcadeau?

Hoe vind je het perfecte kraamcadeau?

Hoe vind je het perfecte kraamcadeau?

Het vinden van het perfecte kraam cadeau kan een uitdaging zijn. Je wilt iets geven dat zowel praktisch als leuk is, maar vooral uniek en bijzonder. Het is immers niet de bedoeling dat jouw cadeau verloren gaat tussen alle andere cadeaus die de ouders krijgen. Gelukkig zijn er genoeg opties om het perfecte kraam cadeau te vinden dat bij de ouders en de baby past. Hier zijn een aantal tips om je op weg te helpen.

Ga voor iets persoonlijks:
Een gepersonaliseerd cadeau laat zien dat je echt aandacht en tijd hebt besteed aan het cadeau en dit maakt het extra bijzonder om zowel te geven als te ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde knuffelbeer met de naam van de baby erop gedrukt. Bij Bkado hebben we een ruime keuze aan gepersonaliseerde cadeaus die je naar wens kunt laten bedrukken. Deze mogelijkheden zijn zelfs uit te breiden door bijvoorbeeld een geboortedatum, gewicht en of de lengte toe te voegen op de knuffel.

Maak het cadeau praktisch:
 Als je niet zeker weet wat de ouders nog missen voor de baby, kun je ook gaan voor een praktisch cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een pyjama of een shirtje wat ook gepersonaliseerd kan worden. Of een warme sweater of hoodie voor kinderen die al iets ouder zijn.  Dit zijn cadeaus waar de ouders zeker iets aan zullen hebben en die niet snel over het hoofd worden gezien tussen alle andere cadeaus.Vraag om advies:
 Als je echt geen idee hebt wat je wilt kopen, kun je altijd advies vragen aan vrienden of familie die zelf kinderen hebben. Zij kunnen je tips geven over wat praktisch is en wat ouders vaak krijgen als kraam cadeau. Bij Bkado staan we ook altijd voor je klaar om persoonlijk advies te geven en je te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau.

Denk aan de toekomst:
Bij het uitzoeken van een kraam cadeau is het ook fijn om aan duurzaamheid te denken. Kies een iets grotere maat, veel mensen geven de kleinste maten cadeau maar het is ook leuk voor als de baby iets groter is. Zo hebben de ouders en kinderen er lang plezier van.

Het vinden van het perfecte kraam cadeau kan een uitdaging zijn, maar met de bovenstaande tips wordt het een stuk makkelijker. Bij Bkado denken we graag met je mee om het perfecte cadeau te vinden, zodat jij de ouders en de baby kunt verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau.