Memory Box - Bewaar je dierbaarste herinneringen

Memory Box - Bewaar je dierbaarste herinneringen

Memory Box - Bewaar je dierbaarste herinneringen

Soms val ik zelf ook in de verbazing hoe snel mijn mini opgroeid. In een oogwenk veranderd hij van een pasgeboren baby in een rondrennende peuter, en voor je het weet gaat hij alweer naar de basisschool. In deze snelle reis zijn er talloze kostbare momenten die we voor altijd willen bewaren. Bij ons thuis slingeren overal geboortekaartjes, echo foto’s of eerste kleertjes. Niet echt handig want dit raakt op een geven moment kwijt, daarom heb ik een Memory Box gemakt, je kunt het wel een schatkist noemen voor de meest dierbare herinneringen aan de kindertijd.

Het belang van herinneringen:
Onze kinderen groeien op maar de herinneringen blijven voor altijd. Die kleine handjes, het eerste speentje, de eerste schoentjes. Elk moment is onbetaalbaar. Door deze te bewaren in een Memory Box, creëer je niet alleen een fysieke verzameling aan dierbare momenten, maar bouw je ook een verzameling op die later mee kunt geven.

Wat bewaar je in een Memory Box?
Je kunt er alles in bewaren wat jij wilt, er is geen goed of fout hierin. Om je wat inspiratie te geven heb ik een aantal ideeën voor je:

1. Zwangerschap aankondiging en echofoto’s: De aankondiging van je kleintje en de allereerste foto van hem of haar.
2. Het eerste pakje en speentje: De spullen doen je terugdenken aan de eerste dagen met je mini.
3. Eerste knuffel en speelgoed: De favoriete knuffel of het speeltje dat overal mee naartoe ging.
4. Knutselwerkjes en tekeningen: De creatieve uitspattingen van je mini zijn toch bijzonder. Ook al zijn het soms een paar streepjes.
5. Speciale brief of berichtjes: Je kunt natuurlijk ook iets van jou of jullie toevoegen. Heb je een mooie brief geschreven tijdens de zwangerschap aan jouw mini? Voeg deze dan toe, dan kun je deze later nog teruglezen. Tranen gegarandeerd!

Elke Memory Box is uniek, net zoals de herinneringen die je bewaart.
Het is een investering in het vastleggen van vluchtige momenten van de kindertijd, een manier om de tijd even stil te zetten en te koesteren wat echt belangrijk is. Geef je kinderen een tastbare herinnering die je jaren lang samen kunt bekijken.

Producten